Kan CBD olie mijn bloeddruk verlagen? Nou mijn man zou zonder twijfel ja zeggen, je moet echter eerst begrijpen waarom je bloeddruk is hoog in de eerste plaats en ten tweede laten we praten over CBD en hoe het werkt om uw bloeddruk te verlagen. Hallo daar als je nieuw bent op mijn kanaal, mijn naam is Donna Wildmon. Ik ben enorm pleit voor het vinden van alle natuurlijke, op planten gebaseerde manieren om te genezen wat u scheelt dus als ik leer over een volledig natuurlijk supplement dat mij en mijn gezin heeft geholpen. Ik voel dat het mijn persoonlijke is verantwoordelijkheid om het met de wereld te delen en dat zou jij zijn. Dus CBD olie te hulp! Ok geweldig dus waarom heeft iemand veel bloed druk om te beginnen? Nou, het kan een aantal dingen zijn, maar ik ga het met je delen 3 dat uw arts u daar misschien niet over heeft verteld, zijn nogal belangrijk in mijn mening.

Dus als eerste kan het zijn dat je de slagaders verhardt wordt veroorzaakt door de vorming van plaque in uw bloedvaten waardoor de stroom van wordt vernauwd bloed naar je hart. We zijn ertoe gebracht te geloven dat de oorzaak dit de oorzaak is van dit hoge cholesterol, Niet helemaal waar. De waarheid is dat wat echt gebeurt, je lichaam is ontstoken. Zie ontsteking kan Nicks en scheuren in uw slagaders veroorzaken en cholesterol in je lichaam fungeert als een reparatiekit. Het ziet een beetje, je weet het ziet dat lek, dus het werkt als gips en vult die scheuren en lekt dus na verloop van tijd wordt opgebouwd waardoor de slagaders verharden. YUCKY Dus ten tweede kun je benadrukt worden wie dat tegenwoordig niet is, toch !? Wist je dat alhoewel dat de nummer één dag van de week mensen het meest waarschijnlijk een hebben hartaanval is maandag en vragen we ons af waarom? Hé, weet je, we moeten vroeg opstaan ‘s morgens moeten we in het verkeer zitten om naar de baan te gaan die stress veroorzaakt of misschien houden we niet van die baan en zijn we zondag begonnen met de nadruk op het komende week zou ik willen dat we maandag niet naar ons werk hoefden of wat dan ook anders om nog maar te zwijgen over alle dwaasheid die er in de wereld aan de hand is deze dagen; weet je, zet het nieuws aan en het is genoeg om je bloed te laten koken. Ik ben sorry ik dwaal hoe dan ook je lichaam maakt een hoop stress hormonen die uw lichaam vaak beheersen, uw bloeddruk en hartslag ooit gehoord van cortisol? Het is niet alleen voor mij buik dat is het stresshormoon dat je lichaam produceert en dat veel bloed kan veroorzaken druk. Ten derde is als je overgewicht hebt de kans is groot dat je visceraal vet hebt, dat is een moeilijke om te zeggen, dat is de vet dat zich vormt rond je hart en longen en omdat we dat alleen hebben veel ruimte hier toch? Het lukt het wel klontjes in je hart en wat doet dat, de bloeddruk stijgt dus wat is mijn persoon om het goed te doen is het logische en ons wordt verteld dat je naar je toe moet gaan arts en je moet worden gecontroleerd, wat meestal resulteert in jou weglopen met een van die kleine recepten voor een medicijn dat heeft allerlei bijwerkingen en in veel gevallen veroorzaakt dat domino-effect wat resulteert in meer recepten? Ja, dat klinkt alsof je een geweldige kent plan met mij hoe zit het met jou? Dat is mijn persoonlijke mening, dus laat het me weten gedachten in de reacties hieronder.

Persoonlijk vind ik het leuker om een ​​natuurlijker te vinden gezonder alternatief voor farmaceutische medicijnen omdat ik niet om de kant geef effecten en je weet wat de oorzaken zijn Ik bedoel dat domino-effect wil je er één en voor je het weet sta je op tien dus nogmaals, ik stel niet voor dat je je negeert doktersadvies dit is mijn persoonlijke overtuiging dat er talloze onderzoeken zijn geweest gedaan door de jaren heen die suggereren dat CBD-olie kan helpen om het bloed van een persoon te verminderen druk, ik heb een man in mijn huis die dat getuigt van dat ik afdwaal. Zo er is een Koreaans onderzoek gedaan waaruit bleek dat CBD-olie iets doet dat vet wordt genoemd browning onthoud de cortisol die witte, vieze dingen die je omringen hart en longen CBD olie volgens de Koreaan studie blijkt dat die vieze vette dat vette vet verandert in bruine stofwisseling bruinerend vet verbranden, ja. De studie heeft ook vastgesteld dat CBD-olie de productie van nieuwe vetcellen. Dubbel yay! Vetverbranding weet je een andere studie werd gedaan in 1993, ja 1993, die CBD-olie aanzienlijk liet zien verminderde cortisolspiegels in een lichaam. In 2017 noteerde de Universiteit van Nottingham heeft een studie uitgevoerd waarbij werd vastgesteld dat een enkele dosis CBD-olie aanzienlijk kon verminderen bloeddruk, het was een hoge dosis, maar het voldeed met een enkele dosis, hoe cool toch? En vergeet niet dat ik de verharding van de slagaders noemde nou, CBD olie is gevonden om die slagader die zo is te vergroten en te vergroten daarom stroomt het bloed gemakkelijker door. In wezen wat het alles komt neer op, is hoog, maar bloeddruk is te wijten aan ontsteking in de lichaam. Van CBD-olie is aangetoond dat het ontstekingen in het lichaam vermindert. Dus laten we het samenvatten: We weten nu dat een hoog cholesterolgehalte niets meer is dan een ontsteking het lichaam, dat op zijn beurt hoge bloeddruk veroorzaakt. Dat weten we chronisch chronische hoge stressniveaus veroorzaken cortisol die op zijn beurt hoog bloed veroorzaakt druk. We weten dat we dat vieze witte vet in ons lichaam niet willen persen ons hart en longen omdat het hoge bloeddruk kan veroorzaken. We weten dat er zijn talloze onderzoeken gedaan die aantonen dat CBD olie vermindert ontsteking en het vermindert het cortisolniveau en het verandert het vieze witte vet in mooi bruin vet verbranden. Dus nu je weet hoe CBD kan helpen om bloeddruk te verlagen.